Gezelschapsspelendag

Op de flyer hierboven die begin september in alle Boutersemse brievenbussen zal vallen vestigen wij eveneens de aandacht op onze volgende activiteit nl. een Spellennamiddag – en avond. Jong en oud kan zich op 29 november 2014 vanaf 14u00 in het Buurthuis van Willebringen aan ten minste 16 tafels vermaken met allerhande klassieke en nieuwe bord- en kaartspellen.

De Pittige Pion, gezelschapsspellenclub uit Wespelaar zal die dag instaan voor een deskundige uitleg en tactische bijstand. De speellustigen kunnen rond 18u00 voor een demokratische prijs hun honger stillen aan een assortiment pizza’s.

 

Ben je uitgekeken op je eigen spelassortiment? Op deze dag is het eveneens mogelijk spellen definitief of tijdelijk te ruilen (met verbintenis tot teruggave), tweedehands te verkopen en ideeën/afspraken te maken voor spelnamiddagen- of avonden.

 

Demo-spel, spellenwinkel- en webshop uit Leuven zal aanwezig zij met een uitgebreid assortiment voor jong en oud.

Misschien ook een leuk idee ter voorbereiding van de komende feesten voor jong en oud.

 

 

De feitelijke vereniging "De Pittige Pion" is een gezelschapsspellenclub in Wespelaar (Haacht), opgericht in januari 2013 door Liesbeth, Jurgen en Kim.

De bedoeling is om mensen samen te brengen die graag gezelschapsspellen spelen. Bovendien kan je andere spellen uitproberen uit een breed aanbod zonder deze te moeten aankopen. Zowel de luchtige spellen, kinderspellen, als de doordenkers zijn beschikbaar.